Albert Heijn De Hovel straks weer als nieuw

Goirle, 30 maart 2023 – Maandag 10 april start om 17:00 uur de verbouwing van de Albert Heijn in winkelcentrum De Hovel. De supermarkt krijgt een complete metamorfose en wordt ruimer van opzet. Op vrijdag 21 april gaat om 11:00 uur de winkel weer open. De bekende levensgrote hamster is erbij en dat biedt een mooie kans om samen op de foto te gaan. “Ook zijn er verschillende proeverijen en schenkt een barista heerlijke koffie”, zegt supermarktmanager Jeremy Geleijns. “Dus kom langs, het wordt gezellig!”

 

Albert Heijn De Hovel gaat volledig op de schop. De winkel wordt niet groter, maar krijgt dankzij de nieuwe indeling wel veel meer ruimte binnenin. Dat zie je straks terug op bijvoorbeeld het versplein. “Dat gaan we flink uitbreiden, met nog meer groente, fruit, verspakketten en maaltijden”, vertelt Jeremy Geleijns. “Ook krijgen we meer gebak en chocolade, en een uitgebreid aanbod voor ontbijt, lunch en borrel.”

 

Welkom

De verbouwing wordt circulair uitgevoerd. In de winkel komen eerder gebruikte (bouw)materialen en inventaris terug. Bovendien zal er straks een nieuwe installatie zijn die warmte terugwint en dat levert een forse energiebesparing op. Ook wordt de winkel voorzien van led-verlichting. “Tijdens onze verbouwing ben je welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals Koningsschild 11 in Goirle, Gelderstraat 52 in Hilvarenbeek en Korvelplein 191 in Tilburg”, aldus de supermarktmanager.