Programma’s TV

LOG-Tv kent meerdere zelfgeproduceerde tv-programma’s. Op deze pagina vindt u een overzicht van deze programma’s inclusief een korte beschrijving.

 

Panne met Anne

Panne met Anne beleefde tussen 1990 en 1997 zo’n 70 afleveringen, hiervan herhaalt de LOG de komende maanden een groot aantal afleveringen.
Recepten uit de afleveringen:

Anne en Pastoor Jansen
Henk van Boxtel
Sjef Poos en Piet Fruytier
Chinese kool met garnalen

 

Dit is Goirle

Is een op locatie opgenomen Talkshow-achtig programma  waarin Marco Willems gasten uit Goirle en Riel interviewt over van alles wat er speelt en hun persoonlijke drijfveren?

 

Uit het LOG-Archief

Het programma wordt gemaakt door Jan van Eijck en Harold Spijkers. Het programma duurt ongeveer 15 minuten. Elke twee weken is er een nieuwe aflevering op dinsdagavond rond 20:00 uur.

Uit het LOG-archief is een programma waarbij een korte compilatie gegeven wordt van wat er in het LOG-archief te vinden is. Onze scope is even divers en breed als het LOG-archief is: sport, bestuur, cultuur, geschiedenis, theater, verenigingsleven, natuur, politiek, actualiteit etc. etc. Als het kan moet het betrekking hebben op de hele gemeente Goirle, dus Goirle en Riel, maar dat zal voor oud materiaal niet lukken, omdat Riel pas vanaf 1997 bij de gemeente Goirle behoort!

Het Log -archief is geselecteerd en gedigitaliseerd onder auspicien van de Commissie Beeldarchief van de LOG, bestaande uit Leo Joosten, Pieter van Harberden, Gerrit Kobes en Jan van Eijck, die in de jaren 2014-2015 de selectie hebben gemaakt uit het grote bestand van analoog beeldmateriaal. Het is nu teruggebracht tot ca. 1000 uur beeldmateriaal uit de periode 1972-2000. De rest, van na 2000, is al ongeveer digitaal.