Adverteren

Optie 1 Kabelkrant:

1 jaar met een dia op de kabelkrant. Minimaal 40 weken, minimaal 10 maal per week zichtbaar op het kanaal van de LOG. Dia kan regelmatig vervangen worden.

Dit vraagt een investering van € 120,=

 

Optie 2 Programma sponsor:

Sponsor van een radio- of TV programma voor een heel jaar.
Voorbeeld; ‘Dit programma is mede mogelijk gemaakt door ……’.

Dit vraagt een investering van € 200,=

 

Optie 3 De Ondernemerstafel:

Dit programma heeft ten doel om het verhaal van en achter de ondernemer inzichtelijk te maken. Zodat de kijkers meer inzicht krijgen in de persoon en zijn of haar drijfveren en kwaliteiten als ondernemer. Er zijn inmiddels een vijftal programma’s gemaakt die, naar de respons van de betrokken ondernemers, goed bekeken zijn. En als informatief en positief ervaren worden. De opzet van het programma is met een tweetal ondernemers en een gastheer en gastvrouw aan een gesprekstafel. Waarbij er verdiepende vragen gesteld worden aan de twee ondernemers die aan tafel zitten. Het programma heeft een tijdsduur van ongeveer 20  minuten. En geeft tevens sfeerbeelden van het of de beide bedrijven. Het is geen reclame blok, maar wel een informatief programma over de ondernemer. Het programma wordt opgenomen in het bedrijf van de ondernemer. Tijdsinvestering 2 tot 3 uur, waarvan 30 minuten voor de opname.

Dit vraagt een investering van € 400,= (door beide ondernemers te delen)

 

Optie 4 Hoofdsponsor voor een jaar van de LOG:

Vermelding als hoofdsponsor bovenaan de website van de LOG met een hyperlink naar de eigen website. Interview en beeldopname met uitzending op het TV kanaal van de LOG en plaatsing op social media van de LOG. Tijdsduur ongeveer 1 ½ minuut.

En als BONUS: optie 1.

Dit vraagt een investering van € 500,=

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Mocht u interesse hebben, meer informatie willen of een andere mogelijkheid bespreken. Neem dan vrijblijvend contact op met Lokale Omroep Goirle