28 augustus vlooienmarkt Gilze & Rijen

Op zondag 28 augustus wordt er een grote vlooienmarkt georganiseerd   op  het  parkeerterrein van wegrestaurant  het Vliegveld te Gilze & Rijen. 
De Markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op dit grootse terrein kunt u zich prima kunnen vermaken. Er zullen 200 marktkramen opgesteld staan. Particulieren zullen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei te koop aanbieden.

 

Op deze markt kunt u ook  leuke  dingetjes  aanschaffen  om uw buitenplaats, tuin of serre gezellig aan te kleden.  Zo  kunt u er bv  franse tuinstoeltjes, zinken kuipen, bloempotten, tuinkabouters en kleine meubeltjes tegen komen.

Ook verzamelaars  kunnen  wel  het een en ander van hun gading vinden  :  er zullen een aantal standhouders aanwezig zijn  met verzamel- objecten, zoals : oude 78 toeren- platen, oude poppen, ansichtkaarten,  postzegels, munten, en andere leuke “ hebbedingetjes”. 
Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan moet u er beslist bij zijn !! Op deze markt heeft u de ideale mogelijkheid om leuke dingen te vinden voor uw nieuwe inrichting.

 

Dus kom  ook  op zondag 28 augustus,  en maak er een gezellige zondag van, want er valt genoeg  te beleven op het parkeerterrein van  wegrestaurant Het Vliegveld te Gilze & Rijen. 
Adres : Wegrestaurant ’t Vliegveld – Rijksweg 25 – 5125NB – Hulten ( gemeente Gilze & Rijen )
De locatie van de markt is goed aangegeven middels pijlen, dus u kunt het niet missen !!

Als u ook eens met een kraampje op deze markt wilt staan, dan kunt u bellen met : 0161-456291