Nieuw evenement “Goirle am See” fundraiser voor Jeugdvakantiewerk

Kiwanis Mark & Leij zet de schouders onder de organisatie van “Goirle am See”. Het Beiers evenement van de Goirlese serviceclub heeft als doel Jeugdvakantiewerk een financiële injectie geven. Het feest vindt op 18 september plaats aan oever van de Oostplas; de Lederhose en Dirndl mogen dan weer uit de kast.

“Beierse schlagers, bier en worst het zijn de ingrediënten voor een gemütlich “Goirle am See”. De accommodatie voor het feest is een immense tent die plaats biedt aan zeshonderd bezoekers. Er komt een geweldige line-up van artiesten waaronder Veul Gère en Dieter Koblenz. Onze lokale held Johnny Purple neemt de presentatie op zich en zal uiteraard ook optreden” aldus Goirlenaar en Kiwani-president Harry Cuypers. “Dat het goede doel Jeugdvakantiewerk (JVW) is, is voor ons vanzelfsprekend; Kiwanis Mark & Leij zet zich al vele jaren in voor kinderen die onze steun hard nodig hebben”.

 “Een prachtig en welkom gebaar”, zegt Eric van Rouwendaal van JVW Goirle. “Ook wij kijken terug op een lastige coronatijd. Er was geen vakantieweek voor de jeugd maar onze vaste kosten liepen wel door.” Hij voorziet ook een mooie wisselwerking tussen Kiwanis en JVW. “Wij hebben een hoop manpower” daarmee doelend op de vele JVW-vrijwilligers “en wij kunnen ook reclame maken voor “Goirle am See” binnen ons netwerk van ouders van kinderen die deelnemen aan de jaarlijkse vakantieweek”. Cuypers vult aan  ”en wij kunnen wel een fundraiser evenement neerzetten, dat doen we tenslotte ieder jaar, samen zijn we 1 + 1 = 3”

Er is gekozen voor de het terrein naast boerderijwinkel De Walhoeve. “Met uitzicht op See”, lacht Cuypers, wijzend naar de Oostplas.
Het Beierse evenement vindt op 18 september plaats van 14.00 tot 20.00 uur, voor iedere bezoekers is er een zitplaats. Er worden sponsortafels aangeboden voor 10 personen inclusief eten en drinken (goirleamsee.nl). In september gaan de losse kaarten in de verkoop voor €.12,50-. “Iedereen die zin heeft in een gezellige zondag en jeugdvakantiewerk wil steunen is welkom dus save the date, 18 september wordt top !”