D’n Botte Drive is terug! 

Darten jij en jouw dartgenoot mee op 10 september en win jij de Botte Drive van 2022?

Na een stop van twee jaar vanwege corona zijn we heel trots dat we dit jaar in samenwerking met vijf locaties dit toernooi weer mogen organiseren. Het is een open toernooi waaraan spelers van alle niveaus kunnen deelnemen. Het is de ideale manier om kennis te maken met de dartsgemeenschap in en rond Goirle.

Het toernooi werkt met een groepssysteem waarbij je als koppel elke wedstrijd op een andere locatie speelt. Dit jaar spelen we in de locaties Cafe d’n Brands, Cafe ’t Huukske, Cafe ’t Kelderke, Biljartcentrum Goirle en Mainframe.

Dankzij diverse sponsoren zijn er dit jaar mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs twee gesigneerde spelersshirts van vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld en de man die het darten in België op de kaart zette: Kim Huybrechts. Daarnaast zijn er extra prijzen te winnen, waaronder dartcases, dartborden, cadeaubonnen en cadeaupakketten.

Voor inschrijvingen, sponsors en informatie over het toernooi kun je terecht op www.bottedrive.nl. Ook op Facebook zijn wij te vinden via ‘Dartteam D’n Botte Pijl‘.