NEW COUNTRY neemt op 2 juli 2023 afscheid van de LOG!

Na 31 seizoenen gaat het doek voor New Country bij de LOG vallen.
Johan Lemmers (programmamaker New Country) heeft zijn laatste uitzending van New Country op 2 juli 2023.

Ik heb al die seizoenen het programma samengesteld en gepresenteerd maar ik heb, na lang nadenken, besloten dat het tijd is voor wat anders, uiteraard wel op muzikaal gebied.

De reden om te stoppen is o.a. dat ik het nogal druk heb met vijwilligerswerk bij het “Vliegend Museum” van de Kon. Luchtmacht maar vooral mijn taak als drummer in de theatershow “Back to the Country” waarmee Country Band Savannah en singer / songwriter Dick van Altena (voorheen Major Dundee Band) door het land trekken.

Ook het feit dat de country music die tegenwoordig uit Nashville komt, steeds meer richting pop muziek gaat, met invloeden uit de hip-hop, house, trance, rap en zelfs heavy metal, heeft er voor gezorgd dat mijn interesse in die nieuwe “country music” behoorlijk afgenomen is en de motivatie om het programma nog te maken, op een heel laag pitje staat.

Er zijn uiteraard uitzonderingen met artiesten die nog wel echte country music maken maar die zijn absoluut niet voldoende om het programma een heel jaar te kunnen vullen, terug vallen op de “oude country” wil ik niet want dan klopt de titel van het programma niet meer, daarom stop ik er na die 31 seizoenen mee.

Ik heb het al die tijd met plezier gedaan en heb in die tijd ook veel geleerd.

Daar ben ik de LOG enorm dankbaar voor.

Hoe het uurtje tussen 14.00 en 15.00 uur op de zondagmiddag nu verder ingevuld gaat worden, is aan de LOG.

Dank aan iedereen bij de LOG.

 

Groeten.

Johan Lemmers / LOG New Country.