Tijdelijke noodopvang vluchtelingen in fratershuis Tilburgseweg 209

De gemeente Goirle gaat van 1 december 2022 tot 1 mei 2023 noodopvang bieden aan 50 tot 70 vluchtelingen in het vroegere fratershuis aan Tilburgseweg 209. We doen dit om vluchtelingen in acute nood te helpen.

Het college van burgemeester en wethouders nam deze week een besluit over de noodopvang. We vinden het belangrijk om u als buurtbewoner direct te informeren. De voorbereidingen zijn dus nog maar net gestart.

Inloopbijeenkomst
We kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze brief nog vragen heeft. Daarom nodigen we u graag uit voor een inloopbijeenkomst:

  • Datum: maandag 17 oktober Tijd: tussen 19.30 — 21.00 uur
  • Locatie: gemeentehuis, Oranjeplein 1 Goirle

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: noodopvang@goirle.nl. Fijn als u aangeeft met hoeveel personen u wilt komen.

Meer informatie

De voorbereidingen zijn net gestart. We hebben dus nog niet op alle vragen een antwoord. Op www.goirle.nl/noodopvang vindt u antwoorden op veel voorkomende vragen. Deze pagina vullen we steeds aan met de laatste informatie.

Vragen

Heeft u andere vragen en kunt u niet komen op 17 oktober? Neem dan contact op met de gemeente Goirle. U kunt ons bereiken via het e-mailadres noodopvang@goirle.nl. U kunt ook bellen naar telefoonnummer (013) 5310 610.