Pondres bestaat 65 jaar: jubileumjaar wordt geopend op zaterdag 1 oktober

Tilburg – Pondres bestaat dit jaar 65 jaar en dat mag gevierd worden. Daarom opent het Tilburgse bedrijf dat werkt
voor onder andere Hallmark, DAF Paccar, Shoeby en Willem II haar deuren op zaterdag 1 oktober voor werkzoekenden. De Pondres medewerkers ontvangen jullie graag en je kunt ervaren hoe leuk het is om bij Pondres te werken.

In de middag en avond is het groot feest voor alle Pondres collega’s en hun gezinnen.

Verderop in het jubileumjaar worden er nog andere events georganiseerd voor de overige relaties en zal worden stilgestaan bij de lancering van de paper wrap machine, waarmee nieuwe gepersonaliseerde toepassingen kunnen worden aangeboden op papieren verpakkingen en het gebruik van plastic folies kan worden beperkt.

65 jaar Pondres
Pondres begon 65 jaar geleden als verzender van gepersonaliseerd printwerk. Tegenwoordig verzorgt het bedrijf omnichannel klantcommunicatie voor een optimale klantbeleving.

Impactvolle direct mailings zoals voor Pearle, digitale communicatie voor Allianz en E-fulfilment voor Zielinski & Rozen zijn daarbij de belangrijkste pijlers. In de laatste jaren is ook fors geïnvesteerd in een eigen IT platform, waarmee gepersonaliseerd fulfilment kan worden aangeboden, bijvoorbeeld door de verpakkingsdoos te combineren met een digitale waarde voucher.

Ontdek en ervaar Pondres
Wil jij werken bij een middelgroot bedrijf dat toch intiem en kleinschalig aanvoelt? Bij Pondres heb je meer dan 160 collega’s, maar werk je in een hecht en gezellig team. We bieden geregeld stageplekken, leerwerkplekken en vaste jobs in de productie, logistiek, IT, commercie of staf afdelingen.
Tijdens onze banenmarkt kom jij álles te weten over de baankansen en opleidingsmogelijkheden bij Pondres.

Ben jij erbij?
Wil jij bijdragen aan de klantbelevingswereld van Pondres? Kom dan bij ons langs op zaterdag 1 oktober van 10:00 tot 12:00 uur. De deuren staan na voorafgaande aanmelding voor je open.

Aanmelden kan via https://werkenbijpondres.nl/banenmarkt-pondres/