NIEUWE DUURZAME WIJK LAND VAN ANNA OPENT SALES GALLERY IN OUDE HOOFDKANTOOR HAVEP

Op vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober vindt de opening plaats van de Sales Gallery op de locatie van de nieuwe duurzame woonwijk Land van Anna. Belangstellenden zijn vrijdag vanaf 14.00 uur en zaterdag vanaf 10.30 uur welkom in het voormalige hoofdkantoor van HAVEP aan de Bergstraat 50 in Goirle. De verkoopadviseurs van Van de Water Makelaars geven uitgebreide informatie over het bijzondere gebiedsconcept en de energiezuinige woningen in Land van Anna.

Het nieuwe verkoopkantoor is ingericht met visuele presentaties van de vrijstaande villa’s, appartementen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen in de deelgebieden Aan de Leij en In de Velden. Tevens is er een preview van het woningaanbod in het nieuwe deelgebied Rondom de Fabriek, dat naar verwachting 2e helft november in verkoop gaat. Met een wandgrote vogelvluchtimpressie van de wijk, de maquette van appartementen Leijzicht, een gebiedsvideo, het Land van Anna Magazine, verkoopinformatie en -brochures worden bezoekers uitgebreid geïnformeerd.

Natuurinclusief wonen
Het bijzondere gebieds- en landschapsconcept van Land van Anna staat centraal bij de presentatie. De ecologische waarden van het vernieuwde Beekdal met de Nieuwe Leij vormen de basis van het stedenbouwkundig plan. Hierdoor is een unieke duurzame woonlocatie ontstaan waar je niet alleen een duurzaam huis koopt, maar waar ook aan plant en dier, buiten leven, klimaatbestendigheid en gezond wonen is gedacht.

Openingsuren Sales Gallery
De Sales Gallery is elke vrijdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur zonder afspraak te bezoeken. Tevens zijn er speciale maandelijkse openingen op zaterdagen die vooraf via de website www.landvananna.nl/contact worden aangekondigd. Zaterdag 22 oktober is de Sales Gallery geopend van 10.30 tot 13.00 uur.

Achtergrond info
In Land van Anna worden de komende jaren circa 180 woningen gebouwd. De nieuwe wijk wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van textielfabriek HAVEP aan de Bergstraat in Goirle. In juni 2022 is fase 1 van het plan met vrijstaande villa’s, bouwkavels, appartementen en twee-onder-een-kapwoningen in verkoop gegaan. Op dit moment zijn alle kavels en is circa 50% van de woningen verkocht. Naar verwachting start in de 2e helft van november a.s. de verkoop van de woningen in deelgebied Rondom de Fabriek. In dit deelgebied komen herenhuizen, betaalbare rijwoningen, sociale huurappartementen, een CPO-initiatief in het voormalige hoofdkantoor van HAVEP en beneden-bovenwoningen. Het industrieel erfgoed van de voormalige textielfabriek bestaande uit het ketelhuis met schoorsteen, de boerderij aan de Watermolenstraat en het voormalige hoofdkantoor aan de Bergstraat worden geïntegreerd in deelgebied Rondom de Fabriek. Land van Anna wordt ontwikkeld door Wilma Wonen uit Utrecht en CRA Vastgoed uit Eindhoven.

In het vierde kwartaal van 2022 wordt de sloop van de oude textielfabriek afgerond en kan het bouwrijp maken van de woonlocatie worden gestart. Meer informatie: www.landvananna.nl