Uit het LOG-archief

Uit het LOG-archiefHet programma wordt gemaakt door Jan van Eijck en Harold Spijkers. Het programma duurt ongeveer 15 minuten. Elke twee weken is er een nieuwe aflevering op dinsdagavond rond 20:00 uur.

Uit het LOG-archief is een programma waarbij een korte compilatie gegeven wordt van wat er in het LOG-archief te vinden is. Onze scope is even divers en breed als het LOG-archief is: sport, bestuur, cultuur, geschiedenis, theater, verenigingsleven, natuur, politiek, actualiteit etc. etc. Als het kan moet het betrekking hebben op de hele gemeente Goirle, dus Goirle en Riel, maar dat zal voor oud materiaal niet lukken, omdat Riel pas vanaf 1997 bij de gemeente Goirle behoort!

Het Log -archief is geselecteerd en gedigitaliseerd onder auspicien van de Commissie Beeldarchief van de LOG, bestaande uit Leo Joosten, Pieter van Harberden, Gerrit Kobes en Jan van Eijck, die in de jaren 2014-2015 de selectie hebben gemaakt uit het grote bestand van analoog beeldmateriaal. Het is nu teruggebracht tot ca. 1000 uur beeldmateriaal uit de periode 1972-2000. De rest, van na 2000, is al ongeveer digitaal.