Radio Hatseflats

Zorgradio “Hatseflats” slaat naast de huidige Nederlandstalige uitzending en zijn BMS podcast dansprogramma, nu ook vanaf 13 oktober weer een nieuwe weg in!
Een nieuw  informatief “gezondheid”programma van en op de L.O.G. Goirle.
“KLAVER VIER”  genaamd en is via de LOG radio op 105.6 FM van 20.00-21.00 live te beluisteren, op de even weken.
Hierin zal oa worden gepraat over preventieve / gezondheid, geluk en totale Vitaliteit.
De “oude” dansmuziek blijft te beluisteren via de website / podcast te voor meer energie en vitaliteit!
Wim Hoes zal dit gaan presenteren, is tevens bekend met vele aspecten op dit gebied als life coach/therapeut en zorgmanager, en zijn vele werkervaringen oa in de preventieve/gezondheidszorg.
Wat is het en hoe worden we ” beter”. Hiervoor worden ook gasten uitgenodigd die hopelijk inspirerend kunnen bijdragen aan een nieuw succes.
Zo kan er via onze Facebook Messenger naar meer informatie over de onderwerpen gevraagd worden om deze “GRATIS” life coaching voor iedereen beschikbaar te maken, hen hierin te begeleiden en te verwijzen naar de daarvoor aanwezige gespecialiseerde personen en of (regionale) bedrijven, dan wel anders.
Het is bedoelt voor iedereen die vooruit wil in het leven naar een (nog) beter leven, naar totale VITALITEIT EN SUCCES!
Waar zal dit naar uitgroeien?  Het doel is gezondheid, geluk, bewustwording en succes voor iedereen!
Corona zal ons niet belemmeren in onze passie om iedereen weerbaarder te maken in de toekomst. Wij zullen bij een studioverbod podcasts gaan opnemen en deze blijven uitzenden. Andere social media zullen ook ingezet worden om voor iedereen bereikbaar te zijn en te blijven.
                  Heel veel ” beter” schap gewenst voor nu en in de toekomst!
                                          HATSEFLATS! ?????

Het radioprogramma Muziek voor de Zorg is het radioprogramma voor de Zorg in Goirle in de breedste zin van het woord.

De doelstelling van het radioprogramma is een podium geven aan mensen die gebruik maken van, direct betrokken zijn bij en/of werken in de zorg.
Te denken valt aan bewoners van Thomashuizen andere Wooninitiatieven, Ouderinitiatieven en Zorg- en hulpverleningsinstellingen, maar ook medewerkers van eerdergenoemde instellingen.
Ook de Dagbesteding/werk van deze bewoners in de gemeente Goirle valt onder deze groep.

Door middel van interviews met direct betrokkenen hopen wij de gemeenschap te betrekken bij deze doelgroepen. Ook kunnen er vanuit de doelgroepen verzoeknummers van hun favoriete muziek worden aangevraagd.

Het programma is vanaf 10 januari 2017 voorlopig tweemaal per maand op dinsdagavond van 19:00u – 20:00u te beluisteren zijn, en wordt gemaakt door Wim Hoes (DJ) en Gerard van der Mijl (technicus).