On The Rocks

On The Rocks, al sinds 1993 bestaat dit programma op de lokale radio. Ging het vroeger louter en alleen om hardrock en heavy metal, tegenwoordig is de muziekkeuze wat breder.

Presentatoren Edwin Cyrek en Bart van Vugt praten de muziek aan elkaar, maar ze praten vooral ook met elkaar. Zo nemen ze bijvoorbeeld de afgelopen week door. Vaak zijn de gesprekken lekker luchtig en met de nodige humor.

Regelmatig komen er bands in de studio, die dan een akoestisch live optreden verzorgen. Op die manier wordt er een platform geboden voor lokale en regionale bands. Maar ook nationale en internationale bands weten On The Rocks te vinden. Die komen dan niet altijd live spelen, maar willen graag dat hun nieuwe werk van cd wordt gedraaid.

Diverse platenmaatschappijen en distributiekanalen weten op die manier ook hun muziek aan het publiek te laten horen, via On The Rocks. Ook hebben we regelmatig gasten in de studio, zoals concert en festival organisatoren en popfotografen.

Zo af en toe komt “De Coverplaat” voorbij. Dat is zoals het al doet vermoeden een cover van een origineel. De enige voorwaarde is dat minimaal één van de twee platen iets met rockmuziek te maken moet hebben.

Iedere donderdagavond kun je van 21:00 tot 23:00 uur luisteren naar On The Rocks op LOG Radio.

In de regio op FM 105.6, via de stream, op TV kanaal 44, kanaal 1416 en via Lokale Omroep Goirle.

Wil je reageren, of wil je met je band op de radio, reageren kan via onderstaande linkjes:
website: www.otrocks.nl
instagram: www.instagram.com/on_the_rocks_radio/
facebook: Facebook.com/www.otrocks.nl