Update: LOG Zomerbingo

De LOG bedankt alle deelnemers en feliciteerd de winnaars!

 

‘De LOG viert de zomer’. Onder dit motto organiseert de Lokale Omroep Goirle (LOG) in het weekend van 25 en 26 juli een gratis bingo voor de inwoners van Goirle en Riel. Er zijn meer dan 1.100 bingokaarten gratis verkrijgbaar. En dankzij de medewerking van winkeliers en horeca vallen er ruim 60 prijzen te winnen.

 De LOG wil graag in actie komen voor wie dit jaar de zomervakantie thuis viert. Door de gevolgen van de coronacrisis zijn er aanmerkelijk meer thuisblijvers dan afgelopen jaren. Bovendien zijn er in Goirle en Riel, ook al vanwege de coronamaatregelen, deze zomer geen evenementen. Met de zomerbingo wil de LOG daarom graag iets extra’s doen. Vanaf donderdag 23 juli verzorgen de vrijwilligers van de LOG gezellige radio-uitzendingen die in het teken van de vakantie staan. De programma’s zijn dagelijks te beluisteren van 12.00 tot 15.00 uur.

Trekkingen bingo

In het weekend van 25 en 26 juli zijn de bingotrekkingen: van 12.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Per trekking is een bingokaartkleur aan de beurt:

  • ROOD – zaterdag 25 juli van 12.00 tot 13.00 uur
  • BLAUW – zaterdag 25 juli van 14.00 tot 15.00 uur
  • GEEL – zondag 26 juli van 12.00 tot 13.00 uur
  • GROEN – zondag van 14.00 tot 15.00 uur

Heb je prijs met je bingokaart, bel dan naar de LOG, (013) 534 13 44, en haal je prijs op in de studio in het Jan van Besouw aan de Thomas van Diessenstraat 1.

Waar haal je de gratis bingokaarten?

Dat de zomerbingo kan plaatsvinden, ook nog eens gratis, is mede te danken aan de medewerking van verschillende ondernemers in Goirle en Riel. In totaal 10 winkeliers en horecazaken stellen gratis leuke prijzen en prijsjes beschikbaar. Bij die ondernemers zijn vanaf donderdag 16 juli de gratis bingokaarten verkrijgbaar bij een aankoop of bestelling.

Van de horeca doet De Commanderie in Riel mee; van de winkeliers in De Hovel: Telecombinatie Goirle, Dierenspeciaalzaak Van Gils, Bekker en Boekhandel Buitelaar; van de winkeliers aan de Tilburgseweg: Mimi Koken & Tafelen, Zirbe Winkel en Leo-Parts Witgoed; van de winkeliers aan de Kalverstraat: Kaas & Meer en ISS Computers. Al deze ondernemers zijn te herkennen aan een speciaal raambiljet over de Zomerbingo van de LOG. Er zijn 1.125 gratis bingokaarten in omloop. Op is op.

Als tegenprestatie verzorgt de LOG voor de medewerkende ondernemers een gratis Tv-commercial die vanaf aanstaande vrijdag bij de lokale omroep te zien is. De commercials blijven tot medio september meedraaien in het reclameblok.

De vakantie-uitzendingen en bingo-trekkingen van de LOG zijn te zien bij Ziggo op kanaal 44 en bij KPN op kanaal 1416; via de  radio zijn de uitzendingen te beluisteren via FM 105.6, Ziggo kanaal 919 en (analoog) FM 87,5. Live kijken en luisteren via www.lokaleomroepgoirle.nl/live kan ook.