Goolse kringen

Goolse Kringen wordt drie keer per maand op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur live uitgezonden. In de Kring worden mensen uitgenodigd die in de afgelopen week in het nieuws kwamen. Het programma sluit aldus aan bij de actualiteit van het Goirlese leven. Meestal zijn er twee onderwerpen. Het programma begint met “nieuwtjes”: elke gast en elke presentator brengt iets in wat hem/haar opviel in het (Goirlese) nieuws, buiten het onderwerp dat aan de orde komt. Halverwege het programma is er een muzikale pauze als scheiding tussen de twee items.

Goolse Kringen begon in 1999. Het programma was slapend in 2003, 2004, 2005. In 2006 werd het programma weer wakker, en is het sindsdien gebleven.

De presentatoren zijn momenteel: Dimphie van Loon, Bernard Robben, Gerard de Groot en Ben Loonen. Redacteur/telefonist is Leonard M.H. Joosten. De techniek is in handen van Stefan Eikenaar.

Goolse kringen is het programma waar je de radio voor aanzet. Sinds 10 september 2016 is Goolse Kringen niet alleen te beluisteren, maar ook te bekijken (visual radio).

Luisteraars/kijkers hebben de mogelijkheid om tijdens de uitzending een vraag door te bellen.

Eerdere uitzendingen zijn te beluisteren via het toegankelijk archief van de LOG.