UITNODIGING Informatieavond over autodelen

Al bekend met het delen van een auto of huren van andermans auto? Op maandag 3 april leggen de lokale coördinatoren van MyWheels in Cultureel Centrum Jan van Besouw uit waarom het gezamenlijk gebruik van een auto laagdrempelig en succesvol is. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 20.30 uur.

In juli 2010 was Goirle één van de eerste Brabantse dorpen waar het delen van een auto gemeengoed werd. In 2017 is het delen van spullen en diensten inmiddels geen uitzondering meer. MyWheels in Goirle maakt het autodelen op lokaal niveau mogelijk. Zonder winstoogmerk! Het maakt deel uit van een landelijk platform, gedragen door vrijwilligers. MyWheels beoogt een efficiënter gebruik van de auto. Dit leidt weer tot een positief effect op het milieu en vermindering van parkeerdruk.

Verhuren

Een verhuurder uit Tilburg is overtuigd van de meerwaarde: “De maandelijkse kosten van een auto zijn hoog. Maar ik wil het voordeel hebben van een eigen auto om eropuit te trekken. Voor mijn werk gebruik ik de auto niet, dus hij staat vaak stil. Verhuren via MyWheels is voor mij de oplossing. De financiële administratie wordt door MyWheels voor je gedaan. De verzekering voor schade, pech, vernieling en diefstal is ook goed geregeld.”

Lenen

Ook aan de huurderskant zijn er lovende woorden over MyWheels: “Met ons gezin maken we regelmatig gebruik van de deelauto die in De Hellen staat. Ik boek de auto met een app op mijn telefoon of op de website. Met mijn ov-chipkaart stap ik in en ik kan rijden. Het biedt zo veel gemak.”

Informatieavond

U bent van harte welkom op de informatieavond op maandag 3 april in Cultureel Centrum Jan van Besouw. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Wél graag aanmelden via mywheelsgoirle@gmail.com. Geïnteresseerd, maar verhinderd op deze dag? Kijk dan voor meer informatie op mywheels.nl.