Programma Broodje LOG bij de Top 5 genomineerden voor ‘Omroepvrijwilliger van het Jaar’!

Gisteren einde dag kwam het bericht binnen dat het programma Broodje LOG tot de Top 5 van genomineerden behoort voor de verkiezing tot Omroepvrijwilliger van het Jaar.

Dat betekent dat dit programma van Isabelle Visser, Ad Galiart, Theo Tak en Hartger Visser na een nek aan nek race, enkele tientallen andere kandidaten achter zich heeft gelaten en dat er heel veel is gestemd op Isabelle, die namens Broodje LOG op de kandidatenlijst stond. Op vrijdag 11 juni maakt de jury bekend wie van de 5 genomineerden Omroepvrijwilliger van het Jaar wordt. Isabelle gaat namens Broodje LOG naar Beeld en Geluid in Hilversum om dit festijn van dichtbij mee te maken. En wie weet…. Een felicitatie voor het kwartet van Broodje LOG is sowieso al op zijn plaats. Want de nominatie in de wacht slepen, is al pure winst.

De top 5 van genomineerde Omroepvrijwilligers van het Jaar bestaat uit:

  • Jeroen Brons: A1 Mediagroep
  • Wesley Ferwerda: OOG 
  • Jeron Groeneveld: Studio Alphen
  • Nic Kortenoeven: Omroep P&M 
  • Isabelle Visser: Lokale Omroep Goirle

De verkiezing tot Omroepvrijwilliger van het Jaar wordt georganiseerd door onze koepelorganisatie Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO).

De bekendmaking van de winnaar en van andere lokale media awards is 11 juni ’s avonds live te volgen en begint om 20.15 uur.  Dat gebeurt online en live vanuit Beeld en Geluid in Hilversum. Meer informatie hierover volgt nog.