Programma’s TV

LOG-Tv kent meerdere zelfgeproduceerde tv-programma’s. Op deze pagina vindt u een overzicht van deze programma’s inclusief een korte beschrijving.

 

Uit het LOG-Archief

Het programma wordt gemaakt door Jan van Eijck en Harold Spijkers. Het programma duurt ongeveer 15 minuten. Elke twee weken is er een nieuwe aflevering op dinsdagavond rond 20:00 uur.

Uit het LOG-archief is een programma waarbij een korte compilatie gegeven wordt van wat er in het LOG-archief te vinden is. Onze scope is even divers en breed als het LOG-archief is: sport, bestuur, cultuur, geschiedenis, theater, verenigingsleven, natuur, politiek, actualiteit etc. etc. Als het kan moet het betrekking hebben op de hele gemeente Goirle, dus Goirle en Riel, maar dat zal voor oud materiaal niet lukken, omdat Riel pas vanaf 1997 bij de gemeente Goirle behoort!

Het Log -archief is geselecteerd en gedigitaliseerd onder auspicien van de Commissie Beeldarchief van de LOG, bestaande uit Leo Joosten, Pieter van Harberden, Gerrit Kobes en Jan van Eijck, die in de jaren 2014-2015 de selectie hebben gemaakt uit het grote bestand van analoog beeldmateriaal. Het is nu teruggebracht tot ca. 1000 uur beeldmateriaal uit de periode 1972-2000. De rest, van na 2000, is al ongeveer digitaal.

 

De Ondernemerstafel

De Ondernemerstafel is hét ondernemersprogramma van LOG-Tv. In De Ondernemerstafel bezoeken presentatoren Julius de Roo en Lot Donders ondernemers uit Goirle en Riel om hen te interviewen over het ondernemerschap: wat zijn hun persoonlijke drijfveren? Hoe is het bedrijf ontstaan? Wat maakt het ondernemerschap voor hen zo uniek? Al deze vragen worden beantwoord door verschillende ondernemers in De Ondernemerstafel.

 

Goolse Gasten | Coming Soon

Met Goolse Gasten heeft LOG-Tv een eigen jongerenprogramma in de programmering staan. Binnenkort zijn de Goolse Gasten te zien op LOG-Tv met hun eigen tv-programma.

In Goolse Gasten gaan de jongens heel Goirle door om de kijker de tofste activiteiten te laten zien op het gebied van sport, cultuur, werk en vrije tijd, want, is er in Goirle wel wat te doen voor jongeren? Daar gaan de Goolse Gasten achter proberen te komen in het nieuwe tv-programma van de LOG!

 

Jouw Vlog Op De LOG | Coming Soon

Vloggen is de afgelopen jaren enorm populair geworden en daar gaat de LOG wat mee doen. In het nieuwe tv-programma Jouw Vlog Op De LOG nemen vier Goirlenaren de kijker mee in hun dagelijkse bezigheden. De kijker krijgt een exclusief kijkje in het leven van de vlogger en wat hem/haar bezighoudt.