Steunpunt politie Goirle naar gemeentehuis verhuisd

Het politie steunpunt aan de Thomas van Diessenstraat is per 2 maart verhuisd naar het gemeentehuis van Goirle. Politieagenten die actief zijn in de gemeente kunnen voortaan werken vanuit dit steunpunt, burgers kunnen hier op afspraak aangifte doen.

Goirle valt onder politieteam Leijdal. Dit basisteam heeft een bureau aan de Karel Boddenweg in Tilburg. Dat bureau blijft de uitvalsbasis voor het team. Om inwoners van Goirle en Riel de mogelijkheid te bieden makkelijk in contact te komen met de politie, is er een steunpunt aanwezig.

De politie heeft in het gemeentehuis een eigen ruimte. Bezoekers dienen zich te melden bij de balie van het gemeentehuis. De werkplekken hebben beperkte faciliteiten om te werken en aangiftes op te nemen. Ook zijn er geen wapenkluizen of ophoudkamers voor verdachten.

Om een afspraak te maken voor een aangifte of om contact op te nemen met de wijkagent kan er gebeld worden met de politie (0900-8844).

Vlog

Burgemeester Mark van Stappershoef en wijkagent Jasper Lenderink maakten samen een vlog over de verhuizing van het steunpunt. Klik hier om de vlog te bekijken.