Samenwerking LOG en WijGoirlenaren

Goirle, 1 september/

De Lokale Omroep Goirle (LOG) en de website Wij Goirlenaren gaan nauw samenwerken.
Samen gaan ze Goirle en Riel van het actuele nieuws in onze gemeente voorzien.

De website WijGoirlenaren is zo langzamerhand al een oude bekende als het gaat om de nieuwsvoorziening uit en van onze gemeente. Bij initiatiefnemer John van der Velden komt dagelijks al het Goirlese en Rielse nieuws binnen. Dat nieuw plaatst hij op zijn website. De website is ook een goede mogelijkheid voor ondernemers en verenigingen om reclame te maken voor hun organisaties.

Per 1 september gaat ook de vernieuwde kabelkrant van de LOG de lucht in. Het bestuur van de LOG leek het verstandig om op het terrein van de nieuwsvoorziening niet weer zelf een eigen redactie op te bouwen, maar om samen te werken met WijGoirlenaren. Al het nieuws en de berichten van verenigingen, die worden aangeboden en geplaatst op WijGoirlenaren komt voortaan direct ook op de kabelkrant. Voor de Goirlenaar en Rielenaar betekent dat, dat zij het lokale nieuws direct via meerder kanalen kunnen volgen.

Om te voorkomen dat ondernemers en verenigingen door twee partijen worden benaderd om reclame te maken op hun sites resp. kabelkrant hebben de LOG en John van der Velden besloten om alle acquisitie onder te brengen bij van der Velden. Samen bieden beide organisaties dan de unieke kans om tegen een gunstig tarief te adverteren op beide media.

De initiatiefnemers verwachten op deze wijze een bijdrage te leveren aan de nieuwsvoorziening uit Goirle en Riel.

De tarieven voor reclame zijn te vinden op de site van WijGoirlenaren en op de site van de LOG.