Podiumbreed donderdag 21 juni

LOG Podiumbreed en een ware kunstenares.

Afgelopen donderdag hadden we de zevende groep van OBS De Bongers in de studio. Na een goede middag repetitie waren zij ’s avonds op hun best. De zesde groep kwam door een aantal technische storingen in de studio niet op het scherm. Ze hebben zich als ware reporters laten gelden. De techniek, in handen van Femke en Argyle verliep gesmeerd. Voor de redactie een reden te meer om komend seizoen weer een aantal groepjes kinderen uit groep 7, maar nu van ’t Schrijverke, uit te nodigen. U hoort daar na de vakantie meer over.

De laatste uitzending van LOG Podiumbreed vindt aanstaande donderdag plaats. Daarna gaan we er even tussenuit. Ook komende donderdagavond 21 juni hebben wij weer een bijzondere gast. Henriette van Poppel ( Jet!) toont een van haar geweldig mooie werkstukken in de studio en vertelt daar interessant over. Daarnaast laat zij de muziek van haar keuze horen. Omdat het Visual Radio is kunt u live haar kunstwerk bewonderen. Stem daarom massaal af op Ziggo, kanaal 44. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de uitzending life bij te wonen, dan kunt u hem terugzien op Youtube LOG Podiumbreed.

Vanaf deze plaats danken wij onze trouwe luisteraars en kijkers voor hun niet aflatende belangstelling en wij hopen u in de tweede helft van dit jaar weer te treffen.

Wilt u ook een keertje muziek van uw keuze horen, neem dan contact op met de redactie van Podiumbreed, bereikbaar via ons nieuwe e-mailadres: podiumbreed@lokaleomroepgoirle.nl.

Wilt u onze gast life vragen stellen of wilt u deelnemen aan de intro-quiz bel ons op: 013 5341344.