OPROEP Tentoonstelling amateurkunstenaars 2017

In het kader van Gôols Goud in Beweging organiseert de commissie Kunst en Cultuur ook dit jaar een tentoonstelling voor amateurkunstenaars die in Goirle of Riel wonen.

Deelnemers mogen twee werken inleveren: één komt te hangen of staan in het gemeentehuis en het andere werk in een winkeletalage in het centrum van Goirle. Allerlei verschillende werken zijn welkom: schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, keramiek, fotografie, textiel, sieraden, etc.

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op woensdag 24 mei om 19.30 uur in het gemeentehuis van Goirle. De expositie in het gemeentehuis kunt u tot en met 30 juni bezoeken; de expositie in de etalage is tot 20 juni te zien.

Wilt u als amateurkunstenaar deelnemen aan deze tentoonstelling? Vul dan het inschrijfformulier in, dat u kunt vinden op de website van de gemeente Goirle, onder Nieuws-> ‘Inschrijfformulier Amateurkunsttentoonstelling 2017’. Het ingevulde formulier en de digitale foto’s van uw werk kunt u vervolgens mailen aan Maggie de Jong via maggie.de.jong@goirle.nl. Op de website vindt u ook de voorwaarden voor deelname aan de tentoonstelling. Let op! De uiterste inleverdatum voor het inschrijfformulier is 17 april 2017.