Natuur in eigen Hand: zelf natuur ontwikkelen in Brabant

Op woensdagavond 18 januari organiseert IVN Brabant in samenwerking met Provincie Noord-Brabant en Groen Ontwikkelfonds Brabant het evenement ‘Natuur in eigen Hand’. Inwoners uit Noord-Brabant die zelf aan de slag willen gaan met de ontwikkeling van natuur in hun omgeving zijn van harte welkom in Tilburg.

Inspirerende voorbeelden

Tijdens deze avond delen ervaringsdeskundigen hun kennis tijdens korte pitches, is er gelegenheid ervaringen te delen en krijgen aanwezigen de mogelijkheden hun initiatief verder te brengen. Gedeputeerde Johan van den Hout vertelt hoe de provincie de Brabanders meer kansen wil geven met natuur aan de slag te gaan. Het Groen Ontwikkelfonds Brabant geeft inzicht in de subsidiemogelijkheden. Vervolgens gaan ervaringsdeskundigen aan tafel met de gasten om de kansen voor hun eigen initiatief te verkennen.

Meer informatie en aanmelden

Het event op woensdag 18 januari vindt plaats van 17.00-20.00 uur in Dudok Tilburg. Het gehele programma van de avond is te vinden op de website van IVN. Hier kunnen geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden voor deze avond.