Music Corner maandag 12 juni

Maandagavond in de Music Corner twee gasten die laten horen en zien waar ze goed in zijn. In het 1e uur Anouk Kamp, zij zingt en vertelt haar verhaal over hoe haar leven veranderd is na een hersenbloeding. In het 2e uur hebben we als gast Piet Verheijen, de nieuwe man van D66 voor de gemeenteraad van Goirle.

Anouk Kamp

Met een vwo-diploma op zak ruilt Anouk het dorp in voor Amsterdam waar ze met vriendin Tanja Jess het nachtleven onveilig maakt. Het gaat Anouk voor de wind. Maar dan slaat het noodlot toe, op 28-jarige leeftijd wordt Anouk getroffen door een zware hersenbloeding. Noodgedwongen verhuist ze terug naar Berkel-Enschot.

het mooiste meisje van de klas/01-05-2017

Piet Verheijen

In het 2e uur Piet Verheijen, sociaal–liberaal in hart en nieren. Ik ondersteun het universele zelfbeschikkingsrecht van mensen en geloof in hun kracht, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast erken ik dat dit niet voor iedereen zo geldt. Juist voor die mensen moeten we een krachtig sociaal vangnet hebben zodat ze deel kunnen blijven nemen aan al het moois dat ons dorp te bieden heeft. Mensen zijn niet gelijk maar moeten wel gelijkwaardig behandeld worden. Dat heet “beschaving”.

Met deze levensovertuiging voel ik me al sinds jaar en dag geborgen bij D66 en ik wil me dan ook vanuit deze overtuiging verkiesbaar stellen voor de Goirlese gemeenteraad in maart 2018.

Tevens ben ik democraat en vind ik dat politiek iets van ons allemaal is. Besluitvorming over wat ons allen aangaat, moet naar mijn mening zo dicht mogelijk bij de inwoners van ons dorp liggen.

lokaleomroepgoirle/live