Maandag 8 juli in de Music Corner

Foto: Dolph Cantrijn.

Op 8 juli te gast in de Music Corner op de Lokale Omroep Goirle:
Gert Brunink
Bruggenbouwer en initiator op het gebied van duurzaamheid, natuur, cultuur onderwijs en educatie.

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de horeca, de Natuur- en Milieueducatie en het onderwijs ben ik sinds vijf jaar werkzaam als zelfstandig Ecoloog. Als zodanig leid ik mensen rond op talloze excursies in en buiten de stad om mensen liefde en begrip voor de natuur bij te brengen.

Daarnaast verzorg ik lezingen over (stads)natuur, natuurlijk erfgoed, levend water, zelfvoorzienendheid en wat dies meer zij. Het liefst werk ik samen met veel uiteenlopende partners waarbij nieuwe, vaak verrassende, invalshoeken ontstaan. Volgens mij staan we de komende jaren voor de taak om onze maatschappij flink te verduurzamen. Zowel op het sociale vlak maar ook in relatie met de alom aanwezige natuur. Hieraan wil ik graag samen met burgers, vrijwilligers en professionals een belangrijke bijdrage leveren in het Tilburgse en omgeving.