Maandag 3 februari in de Music Corner

Fotobron Omroep Zeeland

Zijn naam is Zeus Hoenderop, beeldend kunstenaar, getrouwd, vader van een zoon en een dochter. Na zijn militaire dienstplicht heeft hij mijn rugzak gepakt en is gaan reizen. Hij heeft in verschillende landen gewoond en gewerkt. Bij terugkomst in Nederland is hij als goud- en zilversmid opgeleid in Schoonhoven. Vervolgens heeft hij aan de kunstacademie van Arnhem de opleiding tot autonoom beeldend kunstenaar gevolgd. Tussen 2015 en 2016 nam hij deel aan het Leiderschap in Cultuur programma (LinC), dat werd uitgevoerd door de Universiteit Utrecht, het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap.

In 2016, is hij tien jaar directeur van een internationale kunstinstelling geweest te zijn, toen besloot hij voor zichzelf te gaan werken. Zijn ervaringen binnen de internationale kunstwereld en  kennis over leiderschap, innovatieve denkkracht en transformaties binnen organisaties en persoonlijke ontwikkelingsprocessen combineer hij binnen zijn bedrijf.
Hij gaat Tilburg verlaten en gaat naar Vlissingen Zeeland

https://zeushoenderop.com/

Maandag 3 februari is hij te gast in de Music Corner van 21:00-22:00 en van 22:00 tot 23:00 aandacht voor Beethoven 250 jaar in Music Corner Classic.