Maandag 19 juni in de Music Corner: Greg-A-Man

Greg-A-Man een reggae/riddem artiest die zelf zijn nummers schrijft en maakt, en ook af en toe met bestaande riddems werkt.

Greg-A-Man is een formatie die reggae, bubbling, hiphop en party muziek met een commercieel tintje schrijft en op geheel eigen wijze op het podium brengt.

Het allereerste optreden was in april 2012 op de Kattukse Nach, die elk jaar in Katwijk plaatsvindt. Daarna volgende snel vele optredens bij bruiloften, partijen, buitenfestivals zoals onder andere ‘S Heerenloo Lands, bars, feesttenten, … . ook won Greg-A-Man de originaliteitsprijs.

In de talentenjacht ‘’de week van Fillemon’’, kreeg Greg-A-Man een uiterst positief commentaar van de jury die o.a bestond uit Eric Dikeb en zangeres Naomi.

Het grootste optreden was in 2014 met 8200 enthousiaste toeschouwers.

Greg-A-Man heeft optredens gedaan met: JeBroer, Ross & Iba, Traffassi, Gillotine, Mister Menaze, Lobo, Cruccial Warrior Sound, Robbie Raadsel, D.O.M., Plaats Delict, The Uprising, Chali Maton, Joey Bianco, Naomi, Lloyd & Bombe en vele andere.

Greg-A-Man is niet zomaar een muziekduo, nee het zijn rasartiesten. De dynamiek van Greg-A-Man is met niets te vergelijken en de muziek is al zeker net zo opzwepend als hun optreden. Dus Greg-A-Man moet je gezien en gehoord hebben. Ook willen ze graag Goirle en Riel aan hun lijst toevoegen natuurlijk bij de Lokale Omroep Goirle