Lokale Omroep Goirle brengt de Tilburgse Kermis in de huiskamer

Foto: Kermis FM 

Net als vorig jaar brengt de Lokale Omroep Goirle (LOG) de kermis van Tilburg live in de Midden-Brabantse huiskamers. Kermis FM verzorgt de radio- en tv-opnamen vanaf de kermis in Tilburg die dit jaar alsnog in afgeslankte vorm doorgaat. Diverse vrijwilligers van de LOG werken mee aan de uitzendingen. Voor het eerst is ook VLOHradio, de lokale omroep van Hilvarenbeek, van de partij.

Traditiegetrouw doet Kermis FM verslag van de Tilburgse Kermis. De uitzendingen bij de LOG zijn te zien en te horen van vrijdag 17 juli tot en met woensdag 22 juli, dagelijks van 13.00 tot 21.00 uur. ‘’In Goirle kon de kermis dit jaar helaas niet doorgaan. En aangezien de kermis in Tilburg ook grote aantrekkingskracht heeft op de inwoners van Goirle en Riel, brengen wij graag samen met Kermis FM alsnog het kermisgevoel bij ons publiek thuis’’, zegt LOG-voorzitter Hans van de Ven. Hoofdredacteur Arno Leblanc van Kermis FM: ‘’We werken opnieuw samen met de LOG, waardoor we in de hele regio Tilburg op televisie te zien zijn. Bovendien werken we dit jaar ook op radio-gebied samen, waardoor Kermis FM ook op 105.6 FM te horen is.’’

Regionale samenwerking

Nieuw is de samenwerking met VLOHradio uit Hilvarenbeek. ‘’Ook bij ons ging de kermis niet door, legt voorzitter Hans van der Wiel uit. ‘’We zijn blij dat we zo toch het kermis- en vakantiegevoel uit de regio bij onze luisteraars kunnen overbrengen.’’ LOG-voorzitter Hans van de Ven spreekt van een unieke samenwerking: ‘’Drie lokale zenders in de regio werken nu samen. Ook Tilburg profiteert hiervan, omdat we ook daar te zien zijn.