Knit&Knot verbindt culturen en brengt mensen dichter bij elkaar!

Dit weekend op vrijdag 17 t/m zondag 19 maart wordt de spoorzone omgetoverd tot brei- en haakzone! De grote trek van hakers en breiers, vilters en spinners vinden dan hun weg naar De Koepelhal in Tilburg.

Het hoofdthema is: Cultuur & Creativiteit. We treden tijdens de derde editie van Knit & Knot  buiten onze grenzen! Met dit thema laten we zien welke handwerktechnieken er in diverse culturen beoefend worden. Een mengelmoes van  allerlei nationaliteiten, leeftijden en sociale achtergronden, maar allemaal met dezelfde passie!

Zo ook Kant Social Design. Kant is een initiatief van zes Turkse vrouwen die hun prachtige manier van haken gingen gebruiken voor allerlei producten. Tijdens de beurs komen zij met koninklijke handschoenen, een kleine voorbereiding op de komst van het koningshuis tijdens koningsdag Tilburg.  Wist je ook dat koningin Máxima van borduren houdt?  Tijdens de beurs kun je echt ervaren dat breien en haken mensen dichter bij elkaar brengt!  Ook tal van projecten van sociale hartelijkheid worden gepresenteerd, de kracht van draad!

Maar we gaan ook gewoon freestyle breien met Club Geluk en ideeën opdoen voor flip flops in Ibiza stijl.

KNIT&KNOT is 17-18 en 19 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg.
Entreeprijs: € 8,50,- p.p. Direct achter het Centraal Station van Tilburg. Er zijn ook passe-partouts te
koop voor meerdere dagen in combinatie met gratis toegang tot het TextielMuseum.