Het Tilburg’s snuffel-spektakel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit grote evenement bij het Willem II Stadion ook nu weer mogen gaan organiseren. Na een intensieve voorbereiding en uitvoerig overleg met het gemeente bestuur is het dan zo ver !!

Dit supergroot Snuffel-spektakel zal worden gehouden op zondag 23 September a.s. bij het Willem II Stadion te Tilburg. Adres : Goirleseweg 34 te Tilburg. ( aan Ringbaan – Zuid )

Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen. Deze particuliere standhouders hebben al last van de zomer kriebels en zij hebben thuis een grote schoonmaak gehouden. Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald, en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt.
Zij willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus zij zullen alles aanbieden tegen DUMP-PRIJZEN !!
Profiteer hier dus ook van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote markt !!
De markt zal plaats vinden in de buitenring van het stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion.
Het gehele terrein zal werkelijk bomvol staan met duizenden en duizenden tweedehands goederen.

Mocht u binnenkort zelfstandig gaan wonen, dan kunt u hier voor ‘n paar centen behoorlijk wat inkopen doen,om een goede start te maken met uw uitzet. Er zal een stand aanwezig zijn met gebruikte stofzuigers, gasfornuizen en keukenmachines. Tevens zal er voldoende aanbod zijn van kleinmeubelen en servieswerk.
Ook voor de verzamelaar valt er genoeg te zien : telefoonkaarten, postzegels, singels, munten, cd’s, etc.
Bent u meer geïnteresseerd in decoratieve spulletjes, dan zult u ook zeker niet teleurgesteld worden : Ikonen, schoolprenten, spiegels, klokken, schilderijen, antieke poppen, kandelaars en tal van andere nostalgische goederen kunt u tegen komen op deze markt.

Tussen het neuzen door kunt u lekker even uitblazen, en lekker genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein. De openingstijden zijn van 10-17 uur en de entree bedraagt 2.50 Euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.
Kortom er valt genoeg te beleven : U zult er ogen en tijd te kort komen !! U bent van harte welkom !!
Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion. Voor nadere informatie : 0161-456291