Het grote snuffel-paradijs

Wij organiseren een groots snuffel-paradijs op het parkeerterrein van wegrestaurant het Vliegveld te Gilze & Rijen op zondag 6 Oktober a.s. De Markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op dit grootse terrein zul je je prima kunnen vermaken. Er zullen 200 marktkramen opgesteldstaan. Particulieren zullen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei te koop aanbieden.

De meeste standhouders hebben hun zolders en hun schuurtjes opgeruimd. Zij willen af van deze overtollige huisraad. Hierdoor heeft u de kans, om voor weinig geld leuke dingen op de kop te tikken. En zoals het er ook op een echte franse markt aan toe gaat : Afdingen mag. Het spel van het afdingen is al een belevenis op zich, en bovendien levert het je nog geld op ook !!

Op deze markt kunt u ook leuke dingetjes aanschaffen om uw buitenplaats, tuin of serre gezellig aan te kleden. Zo kunt u er bv franse tuinstoeltjes, zinken kuipen, bloempotten, tuinkabouters en kleine meubeltjes tegen komen.
Ook verzamelaars kunnen wel het een en ander van hun gading vinden : er zullen een aantal standhouders aanwezig zijn met verzamel- objecten, zoals : leger- attributen, oude 78 toeren-platen, oude poppen, postzegels, munten, en andere leuke “ hebbedingetjes”.
Mocht je na de zomervakantie op kamers gaan wonen, dan moet je er beslist bij zijn !! Op deze parijse markt heb je de ideale mogelijkheid om leuke dingen te vinden voor je inrichting.

Dus kom ook op 6 oktober, en maak er een gezellige zondag van, want er valt genoeg te

beleven op het parkeerterrein van wegrestaurant Het Vliegveld te Gilze & Rijen.
Adres : Wegrest ’t Vliegveld – Rijksweg 25 – 5125NB – Hulten ( gemeente Gilze & Rijen ). De locatie van de markt is goed aangegeven middels pijlen, dus u kunt het niet missen !!

Voor meer informatie kunt u bellen met : 0161-456291.