Goirle onthult Gôolse Geheimen op Koningsdag 2017

Gôolse Geheimen staan centraal in de presentatie van onze gemeente op Koningsdag in Tilburg. Acteurs van SPOT! Theater nemen de koninklijke familie mee in de geheimen van Goirle: spannend, betoverend, het ontdekken waard. Voor de (aan)kleding van de ongeveer 40 acteurs tekent HAVEP, toonaangevend in bedrijfskleding en gevestigd in Goirle.

Goirle: wereld van groene hart

De presentatie vindt plaats in de ‘wereld van het groene hart’, een van de dertien werelden die het koninklijk gezelschap bezoekt in Tilburg. Het groene hart bevindt zich op de kruising Spoorlaan-Heuvelring, de koninklijke familie wordt daar rond 12.30 uur verwacht. Op die locatie presenteren zich 8 regiogemeenten -Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk- binnen het overkoepelende thema toerisme en ontspanning.

Spannend

Burgemeester Mark van Stappershoef: “Gôolse Geheimen zijn er om onthuld en ontdekt te worden. Door de koninklijke familie in de eerste plaats natuurlijk. Maar ook door alle Nederlanders die op 27 april het Koninklijk bezoek op de voet volgen. Samen met de regiogemeenten verbeelden we het groene hart, ieder op onze eigen wijze. Wij maken het spannend en uitnodigend. Meer mag ik er niet over zeggen: ’t is geheim! Maar ik weet wel dat het prachtig wordt, dankzij de enorme inzet van de ruim 40 SPOT!-acteurs. En zeker ook met de inbreng van HAVEP. Kleding is hun passie. Dat zie je terug in de kostumering, die zij voor hun rekening nemen. Maatwerk, vakwerk! ”

Gôolse geheimen

Gôolse geheimen is een initiatief van de gemeente Goirle en lokale ondernemers in de recreatiebranche. De geheimen zijn de toeristische ‘pareltjes’ van onze gemeente, die we graag onder de aandacht brengen van inwoners en bezoekers.

Meer informatie

Wilt u erbij zijn? De presentatie van Gôolse Geheimen is onderdeel van route die de koninklijke familie in Tilburg volgt, en vindt plaats op de kruising Spoorlaan-Heuvelring rond 12.30 uur. Meer informatie vindt u op www.tilburg.nl/koningsdag. En bezoek www.goolsegeheimen.nl, ook op Facebook!