De Grote Anti-Kater Zondagmiddag Show

Zaterdagavond lekker gefeest en zondagochtend wakker geworden met een enorme kater? De LOG biedt het beste medicijn. Elke zondagmiddag wordt er van 12:00u-14:00u het programma De Grote Anti-Kater Zondagmiddag Show uitgezonden.

Tijdens het programma wordt er veel nieuwe en (nog) onbekende muziek gedraaid. Verder blikt presentator Jur van Gestel terug op de week en in het bijzonder het weekend en wil daarbij ook van jou graag horen hoe jouw week(end) was. Het lokale nieuws wordt op een luchtige manier besproken en er is ook ruimte voor een spelletje, Flamingo Bingo genaamd, waarbij de luisteraar een opblaasflamingo kan winnen. Daarnaast geeft Jur wekelijks een anti-kater tip weg en draait hij de Anti-Katerplaat; een plaat die je op zaterdagavond waarschijnlijk wel gehoord hebt tijdens het stappen. De uitzendingen zorgen regelmatig voor de nodige hilariteit en ontsporing van het programma.

De Grote Anti-Kater Zondagmiddag Show is elke zondag te horen via 105.6FM en te zien via Ziggo 44 en lokaleomroepgoirle.nl/live. Inbellen kan gedurende de hele uitzending via 013-534 1344. Wil je het programma verder volgen? Ga dan naar facebook.com/uwbuurman. Op deze Facebookpagina worden wekelijks de leukste fragmenten uit de uitzending geplaatst. Voor deelname aan het spelitem Flamingo Bingo kunt u mailen naar jur@lokaleomroepgoirle.nl.