Coronavirus bereikt Goirle, bewoner zorginstelling besmet

Het coronavirus heeft ook Goirle bereikt. Een inwoonster van zorginstelling Guldenakker is besmet met het virus. De patiënt is opgenomen in het ziekenhuis.

Burgemeester Mark van Stappershoef: “Ondanks mijn constatering dat in onze gemeente de richtlijnen van het RIVM goed opgevolgd worden, werd het met de toename van het aantal besmettingen niet meer een kwestie van of er een besmetting zou komen, maar eerder wanneer. Dat wanneer is vandaag. Ik heb gebeld met familie van de patiënt en hen sterkte gewenst. Ik leef met hen mee.”

De GGD  heeft een contactonderzoek ingesteld en probeert hiermee in kaart te brengen met wie de patiënt contact heeft gehad.

Vragen?
Heeft u vragen over het coronavirus? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden over het coronavirus op een rij: www.rivm.nl/coronavirus. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? U kunt ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur). De actuele stand van zaken in onze regio leest u op de website van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, www.vrmwb.nl