Carnaval in Ballefruttersgat, dit is er zoal te doen

Alaaf! Carnaval staat voor de deur en daarom duurt het niet lang meer tot Goirle omgetoverd wordt tot Ballefruttersgat, maar wat is er allemaal te doen? Zie hieronder een paar uitblinkers.

 

Gôols Grootste Kroegen Dweiltocht

Op vrijdag 21 februari vindt Gôols Grootste Kroegen Dweiltocht plaats. Ga mee met de kroegentocht van ’T Kelderke naar Het Huukske, Biljartcentrum Goirle, D’n Brands en Ome Neeff. Zie hieronder de route, die de Tour De Gôol genoemd wordt. Bij deze kroegen is het trouwens alle carnavalsdagen feest. Kijk voor het volledige programma op de websites van de kroegen.

Optocht Ballefruttersgat

Zoals elk jaar vindt op zaterdagmiddag de optocht van Ballefruttersgat plaats. De stoet vertrekt om 14.00 uur vanaf het Van Hogendorpplein richting de Tilburgseweg, gaat dan via de Van Haestrechtstraat door de Aabeekstraat over de Molenstraat, gaat bij de molen de Groeneweg in om vervolgens op het Oranjeplein te eindigen.

Optocht Kaaiengat 

Traditiegetrouw trekt op carnavalszaterdag 22 februari weer de optocht door Kaaiengat onder het motto “We draaje de röllekes om”. De stoet begint om 14.11 uur vanaf kruising Goirleseweg/Vonderstraat naar Vonderstraat, Tilburgseweg, Dorpstraat en komt rond 16.00 uur aan op het Dorpsplein. De prijsuitreiking is aansluitend bij de Leybron om 16.30 uur (jeugd), om 18.00 uur (volwassenen).

Fruttersfist

Carnaval vieren, maar nog geen 18? Het Fruttersfist organiseert elke avond een feest voor jeugd (8-13 jaar) en jongeren (13-18 jaar). Het feest is volledig alcohol vrij en tevens de residentie van Jeugdprins Nick Frutje d’n Irste. Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.fruttersfist.nl.  

SV VOAB

VOAB organiseert dit jaar kindercarnaval op carnavalszondag. Er is een dj en niemand minder dan Johnny Purple komt optreden. Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 12.30 uur.

GSBW

GSBW organiseert op carnavalszondag, -maandag en -dinsdag een kindermiddag. Op zondagavond is er een feestavond met optredens van Chef Soldaat, Verrekkes Blaauw, Duo Knotsgek, Johnny Purple, Youri Broers en Benno van Vugt

.

Bistrobar Strano

CARNAVAL 2020 vier je dit jaar ook bij STRANO!
De nieuwe BistroBar STRANO aan de Poppelseweg wordt 3 dagen lang voor carnaval omgetoverd tot Hét feestpaleis van Goôl!! 🎉🎉🎉
Zaterdag, zondag en maandag vanaf 14.00 uur live optredens van meerdere DJ’s en Artiesten!!
Zaterdag trappen ze af met optredens van MICHAEL, GABOR KERESZTES EN YOURI BROERS!!  –  Gratis entree 

Nieuw dit jaar – de GRATIS HAAL& BRENG SERVICE van het centrum van Gôol naar STRANO!

Carnaval bij De Deel

De Deel aan de Frankische Driehoek wordt op zondag- en maandagmiddag omgetoverd tot carnavalsparadijs voor de kleinste Ballefrutters en Ballefrutterinnekes. De entree is gratis.

Wij van de Lokale Omroep Goirle wensen je een fantastische carnaval! Alaaf!