Black Tree Vultures op LOG Radio

Het radioprogramma On The Rocks heeft regelmatig bands in de studio, die dan live akoestisch spelen. Voor de ene band is dat een grotere uitdaging dan voor de andere. Voor de Engelse band Black Tree Vultures, die normaal heel stevige muziek spelen, is dit donderdag 15 maart een pittige uitdaging.

De viermansformatie komt uit Bournemouth, vlak bij Southampton in het uiterste zuiden van Engeland. Ze komen naar het vaste land van Europa voor een aantal optredens in Duitsland en Belgi├ź, maar komen speciaal voor een optreden in het radioprogramma On The Rocks een paar dagen eerder. De heren hebben net hun debuut EP uitgebracht, Sanity Is Perfect, waarop 5 keiharde rocknummers staan. Ook hebben de ze een videoclip uitgebracht van het nummer Overule Me. De muziek van Black Tree Vultures heeft invloeden van o.a. Metallica, Iron Maiden en Thin Lizzy. Hoe ze het er akoestisch af gaan brengen, is nog een grote verrassing. Verder zullen presentatoren Edwin Cyrek en Jeroen de Jong met de bandleden praten over hun muziek, optredens, hun CD, invloeden en de toekomst.

On The Rocks is iedere donderdagavond van 21:00 – 23:00 live te horen op LOG Radio, 105,6 FM. Het programma is ook op TV te zien, op Ziggo kanaal 44. en op YouTube.