Alaaf! Kijk/luister naar de carnavalsuitzendingen op de LOG

Carnaval staat voor de deur en dat laten we bij de Lokale Omroep Goirle niet zomaar voorbij gaan. Daarom zijn er op 15, 16 en 17 februari carnavalsuitzendingen op de (visual) radio.

Smulders & Metz

Op zaterdag 15 februari staat Smulders & Metz volledig in het teken van carnaval. In deze uitzending gaan presentatoren Geoffrey Smulders en Owen Metz proberen de langste polonaise ooit te maken. Wil je hierbij zijn? Dat kan! Kom tussen 14.30 en 15.00 langs in de studio aan de Thomas van Diessenstraat 1 in Goirle en zet jezelf aanwezig op het Facebookevent.

De Grote Anti-Kater Zondagmiddagshow

Op zondag 17 februari wordt de Grote Anti-Kater Zondagmiddagshow omgetoverd tot carnavalsuitzending. Daarmee kunnen we dus eigenlijk zeggen dat het de Grote Pro-Kater Zondagmiddagshow wordt. Naast dat presentator Jur van Gestel en sidekick Jimmy Spijkers erbij aanwezig zijn, komt er ook hoog bezoek langs. Namelijk van Jeugdprins Nick Frutje d’n Irste van het Ballefruttersgat en zijn Adjudant Daan.

M!XD

En of dat allemaal nog niet genoeg is, staat ook M!XD helemaal in het teken van carnaval. Het wordt een grote gezellige boel in de studio met onder andere een optreden van de Gôolse carnavalsgroep Vèrrèkkes Blààuw.