11 juni: Open Dag met gratis muziekworkshops Factorium Podiumkunsten Goirle

Droom je ervan om in de spotlights te staan? Bij Factorium Podiumkunsten heb je ruime keuze uit allerlei cursussen Muziek, Theater, Dans en Musical. Er zijn cursussen voor alle leeftijden en niveaus. We vertellen je er graag meer over tijdens de Open Dag op zondag 11 juni in CC Jan van Besouw!

Gratis muziekworkshops

Zit je in groep 5 of hoger? Dan kun je diezelfde dag vanaf 11.00 uur ook meedoen aan gratis muziekworkshops op allerlei instrumenten. Om het extra leuk te maken: om 12.30 uur kun je met het gekozen instrument meespelen in een écht concert! Natuurlijk zijn je familie en vrienden dan ook van harte welkom! Dit concert is de opening van de Open Dag van Factorium Podiumkunsten.

Op www.factorium.nl/opendag zie je uit welke instrumenten je kunt kiezen. Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in via workshopsgoirle@factorium.nl. Het is overigens niet nodig dat je al kunt spelen op een instrument. Iedereen is van harte welkom, ook als je nog geen cursist bent bij Factorium Podiumkunsten!

Programma Open Dag

Van 13.00 – 16.00 uur krijg je informatie over onze cursussen, kun je rondslenteren op de muziekmarkt en ga je genieten van live muziek en andere optredens. Je vindt alle programmaonderdelen te zijner tijd op www.factorium.nl/opendag. Tip: gedurende de dag is ook 2x de spetterende dansvoorstelling ‘Eerst kijken dan Doen’ te zien in de Theaterzaal van CC Jan van Besouw. Een leuke combinatie met de Open Dag! Voor meer informatie en kaarten voor de dansvoorstelling: www.factorium.nl.